Bilecik Belediyespor’un yükselişi devam ediyor. Takımımız, ilk hafta Gücümspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından üst üste 3’üncü maçından da galibiyetl ayrıldı. İnegöl ve Kütahya maçlarının ardından cumartesi günü Yalova deplasmanına giden ekibimiz, rakibini 82-65 yenerek üst üste 3’üncü galibiyetini aldı. Belediyespor bu galibiyetle puanını 7’ye çıkarttı ve 4’üncü hafta itibariyle puan cetvelinde 3’üncü sıraya yükseldi.

Karşılaşmaya Muratcan, İbrahim, Saday, Uğur ve Kaptan Ökkeş ilk beşi ile istekli başlayan temsilcimiz ilk periyodu 16-15, ikinci periyodu da 36-31 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün ve istekli oyununu sürdüren Belediyespor’da özellikle uğur’un hızlı hücum sayıları, Saday ve Ökkeş’in dış şutları, Ercan ve Muratcan’ın pota altı basketleri, takımızın farkı açmasını sağladı. Belediyespor üstün oyunu sonunda sahadan 82-65 galip ayrılmasını bildi.





Henüz ilk 3 sıra için iddiasını kaybetmeyen Yalova Belediyesi karşısında deplasmanda alınan bu önemli galibiyet, ileriki karşılaşmalar için takımımıza büyük avantaj sağladı. Maçın son bölümlerinde, altyapıdan A takıma alınan 1998 doğumlu iki oyuncumuz Tolga Öncel ve Bora Parıldar’ın süre almaları ayrıca sevindiriciydi.

Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan Bilecik Belediyespor Kulüp Başkanı Vahdettin TETİK  şunları söyledi: “Öncelikle ilimizi basketbolda başarı ile temsil etmenin mutluluğu içindeyiz. Yalova Belediyesi deplasmanından galibiyet ile döndüğümüz için sevinçliyiz. İstekli bir mücadele sergileyen oyuncularımızı ve teknik kadromuzu yürekten kutluyorum. Bu galibiyet Bilecik’te bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize armağan olsun. Sayın Belediye Başkanım Selim YAĞCI ya ayrıca teşekkür ederim.”





Önümüzdeki Pazar günü (1 Aralık) saat 15.00'te, Bursa Tofaş takımının pilot takımı olan güçlü MG Spor’u konuk edecek olan temsilcimiz, bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılması durumda ilk 3’teki yerini sağlamlaştıracak. Oynadıkları 4 müsabaka sonunda 3’er galibiyet ve 1’er yenilgisi bulunan iki takımın mücadelesinde, takımımıza destek vermek için tüm Bilecikli basketbol severleri salona davet ediyoruz. 





Editör: TE Bilişim