Namık Kemal Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler arası Basketbol 2. Lig müsabakaları Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde yapılıyor. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı’nın da yer aldığı turnuvada, 7 farklı üniversitenin takımı mücadele ediyor.

Normalde 8 takımın bulunduğu Üniversiteler Arası Basketbol 2. Lig’inde, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nin ligden çekilmesiyle birlikte 7 takım kalmış durumda. Bu takımlar; ev sahibi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, ve temsilcimiz Şeyh Edebali Üniversitesi.

Turnuvaya kötü başlayan temsilcimiz ev sahibi takıma karşı oynadığı ilk maçını kaybetti. Ancak takımımız, Bursa Teknik Üniversitesi ile oynadığı maçı 48-31 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Takımımız, yarı final mücadelesinde bugün Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile karşılaşacak. Maçı kazanması halinde cumartesi günü final oynayacak olan Şeyh Edebali Üniversitesi, kaybetmesi durumundaysa 3’üncülük mücadelesine çıkacak.

Yarın Gazetesi olarak,  takım yöneticisi Emre Şenyüzlü ve Antrenör Yeşer Karabulut idaresindeki takımımıza başarılar diliyoruz.













Takımımız, Bursa Teknik Üniversitesi galibiyeti sonrası, son günlerde Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcuların yaptığı gibi, "soyunma odası fotoğrafı" çektirdi. 



Editör: TE Bilişim