Bilecik liseler arası futbol müsabakaları tamamlandı. Çekişmeli ve keyifli maçların ardından Merkez Ertuğrul Gazi Lisesi il birincisi oldu.  Müsabakalar sonucunda il ikinciliğini Merkez Endüstri Meslek Lisesi alırken, il üçüncüsü ise Bozüyük Endüstri Meslek Lisesi oldu.      

Altı lise takımından oluşan grubundan lider olarak çıkan Ertuğrul Gazi Lisesi yarı final karşılaşmasında Bozüyük Endüstri Meslek lisesi karşısında 1-0 mağlup duruma düştüğü maçı 2-1 kazanarak finale yükseldi.Final karşılaşması ise nefesleri kesti. Finalde Merkez Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaşan Ertuğrul Gazi Lisesi, bu karşılaşmada da 2-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra maça ağırlığını koyan takım, özellikle Berkay Gezer, Gökhan Yağmur, Burak Horsaoğlu’nun etkili hücumları ile karşılaşmadan 5-2 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.  Şampiyon olan Ertuğrul Gazi Lisesi ilimizi bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. 


Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Dilaver Tetik, final karşılaşmasını kazandıkları ve il birincisi oldukları için sevinçli olduklarını söyledi Tetik; “İlimizde centilmence geçen liseler arası müsabakalar sonunda öncelikle oyuncularımı, beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımı ve tüm sporcuları kutlarım. Final karşılaşması öncesi andığımız Kadir Sönmez kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyorum.” açıklamasını yaptı. 

Karşılaşma sonrasında Ertuğrul Gazi Lisesi Okul Müdürü Yunus Karaağaç; “Şampiyon olan öğrencilerimizi ve emeği geçen beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımızı gönülden kutluyor ve bu başarılarının yaşam boyu sürdürmelerini diliyorum.” dedi.


Editör: TE Bilişim