Bilecik Boks Takımı, Ankara’da katıldığı turnuvada kazandığı 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalyayla göğsümüzü kabarttı. 13-17 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen 19 Mayıs Geçlik ve Spor Boks Müsabakaları’nda adeta Bilecik fırtınası esti. Rakiplerine ringi dar eden 8 boksörümüz turnuvada madalya alma başarısı gösterdi.

Büyükler 64 Kilo’da Bayraktar Spor Kulübü’nden Süleyman Yazıcı, Büyükler 81 Kilo’da Gençlik Spor Kulübü’nden Ferhat Anigören ve Üst Minikler 72 Kilo’da Gençlik Spor Kulübü’nden Yusuf Karavil kategorilerinde 1’inci olarak altın madalya kazandı.

Büyükler 60 Kilo’da Bilecik Belediyespor Kulübü’nden Selahattin Şen ve Üst Minikler 59 Kilo’da Gençlik Spor Kulübü’nden Tunahan Uçman 2’nci olarak gümüş madalya kazandı.

Yıldızlar 60 Kilo’da Bayraktar Spor Kulübü’nden Korkmaz Coşkun, Yıldızlar 57 Kilo’da Bilecik Belediye Spor Kulübü’nden Mert Türker Yüksel ve Yıldızlar 66 Kilo’da Gençlik Spor Kulübü’nden Onur Ekinci, kategorilerinde 3’üncü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

Takım antrenörü ve Bilecik Boks İl Temsilcisi Ramazan Demir, sporcularının başarısından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Demir, kendilerine desteklerini esirgemeyen Bilecik ve Vezirhan Belediyeleri, İl Gençlik Spor Müdürlüğü, Bilecik Medikal ve esnaflarımıza teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim