Bilecik 1.Amatör Küme 6.hafta karşılaşmalarında Pazaryerispor kendi evinde ağırladığı Osmaneli Gençlerbirliğispor’u 1-0 mağlup etti.

Barkın Kara, Adem Akkaya, Mehmet Karagöz hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma Pazaryeri ilçe stadında saat 13.00'te başladı.


Karşılıklı birçok gol pozisyonunun olduğu karşılaşmada maçın 16. dakikasında Pazaryeri spor İlker Kelemci'nin attığı güzel golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 2. yarı gol bulmak için çok uğraşan Osmaneli gençler birliğinin bir çok atağı boşa çıktı.

Maçın 60.dakikasında Pazaryerisporlu oyuncu Yusuf Şakar kırmızı kartla oyun dışında kalınca Pazaryerispor mücalesine 10 kişi olarak devam etmek zorunda kaldı. Eksik olmasına rağmen birçok kere gol pozisyonu bulan Pazaryerispor oyuncularının gayretleri gol getirmedi ve karşılaşma 1-0 Pazaryerispor’un galibi-yetiyle sona erdi.


Sezonun ilk iki maçında kaybeden pazaryeri spor 2 maçını berabere bitirdi. Geçen hafta Veziranspor’u deplasmanda 8-3 gibi bir skorla yenerek sezonun ilk galibiyetiyle tanıştı bu haftada aldığı galibiyetle 6 maçta 6 puan yaptı.




Editör: TE Bilişim