Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, 2013-2014 sezonu hedeflerine ilişkin Bilecik Belediyesi Web Tv'ye açıklamalarda bulundu. ''Bu yıl ilk 3'te yer alacağımızı düşünüyorum'' diyen Karabulut sezona güçlü ve dinamik bir ekiple başladıklarını belirtti. Sezonunun ilk haftası Gemlik deplasmanına giden Belediyespor, ilk hafta mücadelesini kaybetti. Rakibin kurduğu güçlü kadroya dikkat çeken Karabulut, oynanan basketbolun önümüzdeki maçlar için umut verici olduğunu söyledi. Karabulut şu açıklamalarda bulundu:

''Yeni bir sezon, yeni bir kadroyuz. Bu kadro içinde genç ve dinamik bir ekip oluşturduk, yeni transferler gerçekleştirdik. Hazırlık maçında iyi bir performans sergilememize rağmen geçtiğimiz hafta Gemlik deplasmanında 85-70 kaybettik. Tabi mağlubiyetin çok fazla bir açıklaması yok ancak bir sonraki maç için umut verdi. Biz, bildiğiniz gibi 7 tane büyük takımın yer aldığı bir grupta ilk 3'e girmeye çalışacağız. Biz grubun güçlü bir ekibiyle oynadık. Gemlik takımı iyi yatırımlar yaparak, iyi bir takım oluşturmuş. Bu açıdan bakarsak çok fazla bir şey kaybetmiş değiliz. Bu hafta ligin ikinci haftası. İnegöl Çarşıspor'la burada karşılaşacağız. 3 Kasım Pazar günü saat 15.00'te. İnşallah rakibimizi burada yenerek, iç sahadaki galibiyet üstünlüğümüzü sürdürmek istiyoruz. Çünkü biz Bilecik'te gelen sporseverlerimizle iyi bir hava oluşturuyoruz. Bu yıl da o havayı oluşturabilirsek, ben bu grupta ilk 3'te yer alabileceğimize inanıyorum. Buradan da Bilecik'teki sporseverlere ve bizleri takip edenleri de karşılaşmamıza davet ediyorum. İnşallah onlar yanımızda olur. Biz de daha önceki sezonlarda olduğu gibi güzel maçlar, güzel galibiyetler izlettiririz onlara.''

Karabulut, sözlerine, ''Ben buradan, sizin aracılığınızla bize desteklerinden dolayı ve verdiği imkanlardan dolayı Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve Bilecik Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi ekibine teşekkür ediyorum'' şeklinde son verdi.

 

Editör: TE Bilişim