Türkiye Bölgesel Basketbol liginde ilimizi başarı ile temsil eden Bilecik Belediyespor basketbol takımı ligin 5. haftasında 1 ARALIK PAZAR günü saat 15:00 da Bursa’nın birinci lig temsilcisi Tofaş’ın pilot takımı olan MG Spor’u Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta sonu Yalova deplasmanından galibiyet ile dönen takımımızda moraller yerinde. Ligde oynanan  4 karşılaşma sonunda 3 galibiyet elde eden temsilcimiz, grubunda ilk 3 sırada yer almak için de iddiasını kuvvetle sürdürüyor. Aynı puanda bulunan rakibi Bursa MG Spor karşısında sahasında üstünlük kurmayı hedefleyen temsilcimizde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Takım Menajeri Dilaver Tetik, bu yılki basketbol sezonunda sporsever halkımızın maçlara gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Tetik: “Bu ilgi, oyuncularımızın maçlara motivasyonu ve performansı açısından  önemli artı kazandırıyor. Bu hafta da çok kritik bir müsabaka oynayacağız ve sporsever halkımızın bizlerin yanında olacağını düşünüyoruz. Tüm halkımızı salonumuza bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim