Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile organize edilen okul sporları müsabakaları kapsamında, Liselerarası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Futsal Turnuvası düzenlendi. 

Genç Erkeklerde 2 Bozüyük, 2 Bilecik gurubu olmak üzere toplam 4 gurupta, 15 okuldan yaklaşık 180 sporcu öğrenci, Genç Kızlarda ise 1 Bozüyük, 1 Bilecik gurubu olmak üzere 2 ayrı gurupta, 8 okuldan yaklaşık 96 öğrenci turnuvaya katıldı. Genç Erkekler grup müsabakalarında ilk sırayı alan, Genç Kızlarda ise ilk iki sırayı alan takımlar final gruplarına yükseldiler.

 

Genç Erkeklerde Final Grubu; Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi, Bozüyük Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi ve Bilecik Ticaret Meslek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden, Genç Kızlarda ise Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi, Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi, Bilecik Anadolu Lisesi ve Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi’nden oluştu.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan final gurubu müsabakalarının son günü rekabet dolu, zevkli mücadelelere sahne olurken, yapılan müsabakalar neticesinde dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı:





 

GENÇ ERKEKLER FUTSAL

 

1’inci Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi                                             

2’nci Bozüyük Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi        

3’üncü Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi                            

4’üncü Bilecik Ticaret Meslek Otelcilik ve Turizm M. L.    

 

GENÇ KIZLAR FUTSAL

 

1’inci Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi                                              

2’nci Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi

3’üncü Bilecik Anadolu Lisesi                                 

4’üncü Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi



Müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, okul idarecileri, veliler ve seyircilerle birlikte izledi. Yapılan kupa töreninde dereceye giren okullara kupalarını veren Doyuk:  “Dereceye giren girmeyen tüm takımları ve sporcu öğrencilerimizi bizlere zevkli ve heyecanlı müsabakalar izlettikleri için ve sporun içinde olup hem bedenen hem de ruhen kendilerini geliştirip, ülkemizin geleceğine umut oldukları için teşekkür ediyorum.  Bundan sonra da spordan kopmayıp, sporu bir yaşam biçimi haline getirmelerini temenni ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.





Editör: TE Bilişim