Türkiye Basketbol 3. Liginde (TB3L), bugün Bilecik'te oynanan maçta temsilcimiz Bilecik Belediyespor, rakibi İzmir Karşıyaka ekibi Bostanlıspor'u 55-54 yenerek çok önemli bir galibiyet aldı. 

Bilindiği gibi, 6 takımın mücadele ettiği TB3L C Grubu'nda ilk 4'e girme mücadelesi veren ekibimiz, ilk 3 haftada aldığı 1 galibiyet ve 1 yenilgiyle 5. sırada bulunuyordu. Rakip Bostanlıpor ise güçlü Adanaspor'un ardından grupta 2. sıradaydı. 

Ekibimiz için 'ya tamam, ya devam' maçı olarak nitelenen müsabaka, baştan sona büyük çekişmeyle geçti. Son saniyelerine kadar başabaş devam eden mücadele takımımızın 1 sayılık üstünlüğüyle, 55-54 tamamlandı. 

Kaptan Ökkeş Yıldız önderliğinde adeta tek yumruk olan ekibimiz, bu önemli galibiyetle gruptaki dengeleri de alt üst etti. Ekibimiz Bilecik Belediyespor maç sonucunda 2. sıraya yerleşirken, Bostanlıspor 4'üncülüğe geriledi. 

Takım Koçu Yeşer Karabulut maç sonunda sosyal medya aracılığıyla şu mesajı verdi:

''İzmir Karşıyaka nın güçlü ekibi Bostanlı karşısında kendi evimizde 55-54 galip geldik. Birinci teşekkür maçı izlemeye gelen ve 40 dk bize destek olan Bilecik taraftarlarına. Ikinci teşekkür bize destek olan ve hep yanımızda olan başta başkan Selim Yağcı ve tüm belediye personeline. Üçüncü ve en büyük teşekkür 40 dak. harika mücadele eden oyuncularıma başta kaptan Ökkeş Yıldız olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. Bu gün bize şunu gösterdiler bütçeler değil YÜREKLER kazanıyor basketbolda.''


Önümüzdeki hafta Kayseri deplasmanına gidecek olan temsilcimiz Melikgazi Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. 





Editör: TE Bilişim