Bilecikspor’un 6 Mart’ta göreve başlayan yeni yönetimi, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Garnizon Komutanı Halis Zafer Koç ve Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i makamlarında ziyaret etti.

SelimYağcı’yı ziyaretlerinde konuşan Kulüp Başkanı Batuhan Çolak, 45 yıllık kulüp tarihi olan Bilecikspor’un hak ettiği yere gelmesi amacıyla görevi devraldıklarını söyledi. Çolak, yeni kulüp yönetimi olarak Bilecikspor’u halkın gurur duyduğu bir takım haline getirmek istediklerini belirtti.


Başkan Çolak, kulübün kurumsal bir yapıya kavuşmasını hedeflediklerini, sponsorluk ve mali alanda yatırımlar yapılarak Bilecikspor’un mali açıdan güçlendirmenin öncelikleri hedefleri olduğunu kaydetti. “Bilecikspor’a patron olmaya değil, Bilecikspor’un birer neferi olmaya geldik” diyen Çolak, Bilecik ilimizi en şekilde temsil ederek Bilecikspor’u hak ettiği başarılara ulaştıracaklarını söyledi.

Başkan Yağcı da, Bilecikspor’un yeniden halkın gurur duyduğu, üst liglerde ilimizi temsil eden bir takım olması için 10 yıllık projelerinin olduğunu, yeni yönetimle birlikte hedeflenen noktaya çok daha kısa süre içinde gelineceğine inandığını söyledi.


Buluşmanın sonunda Bilecikspor Başkanı Batuhan Çolak tarafından Başkan Yağcı’ya kulüp rozeti ve üzerinde Selim Yağcı’nın adı yazan forma hediye etti. Bilecikspor Yönetimi Başkan Selim Yağcı’dan sonra, Garnizon Komutanı Halis Zafer Koç ve Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır’ı da makamında ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından yapılan basın açıklamasında, Bilecikspor Yönetim Kurulu adına Kulüp Başkanı Batuhan Çolak şunları söyledi:


“Değerli Bilecik Halkı, saygı değer basın mensupları;

06.03.2014 tarihinden itibaren Bilecikspor Kulübü yönetimini devralmış bulunmaktayız.

Amacımız; 45 yıllık geçmişe sahip olan bu güzide kulübümüzü hak ettiği başarıya kavuşturmak ve Bilecikspor Kulübüne hak ettiği en iyi hizmeti vermektir.

Bilecikspor Kulübü’nün yeni yönetimi olarak hedefimiz, 10 yıl içerisinde Bileciksporu alt yapısıyla, tesisleriyle, stadıyla ve amatör branşlarıyla Türk spor tarihine adım altın harflerle yazdırmak ve Bilecik halkının gurur kaynağı haline getirmektir.

Şüphesiz ki bu isteklerimiz, güçlü bir kurumsal yapı ve sağlam bir mali disiplinle olacaktır. Öncelikli hedefimiz gerek sponsorluk, gerekse yapacağımız yatırımlarla Bilecikspor Kulübünü mali açıdan güçlendirmek, disiplinli ve kurumsal bir yapı haline getirmektir.

Tüm Bilecik halkının gönlü rahat olsun. Bilecikspor Kulübü herkesten önce, Bilecik halkına aittir. Bizler Bilecikspor’a patron olmaya değil, Bilecikspor’un birer neferi olmaya geldik.

Bundan sonra Bilecikspor Kulübü bulunduğu her alanda şampiyonluktan hedefleyecek olup, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Şeyh Edebali Hazretlerinin öğütlerini prensip edinmiş, fairplay ruhunu en üst düzeyde taşıyan bir sporcu yuvası haline gelecektir.

Bilecik ilimizi en iyi şekilde temsil edip, Bilecikspor için koşulsuz şartsız var gücümüzle çalışacağımızı ve en kısa sürede hak ettiği başaya kavuşturacağımızı temin ederiz.”


Bilecikspor’un Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Batuhan Çolak - Başkan

Eren Deyiş - 2. Başkan

Ali Demirhan - Genel Sekreter

Nazlı Ayaz - Hukuk Müşaviri Asbaşkan

Fevzi Esirgen - Mali Asbaşkan

Murat Güven - Basın-Yayından Sorumlu Asbaşkan

Ali Ateş - Sosyal Faaliyet, Taraftarlardan Sorumlu Asbaşkan

Ercan Dervişoğlu - İstanbul Temsilciliği ve Sponsorluktan Sorumlu Asbaşkan

Tuğrul Çetintaş - Ankara Temsilciliği ve Sponsorluktan Sorumlu Asbaşkan

Nedim İpek - Tesislerden ve Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan

Ali Çelik - Futbol Şube Sorumlusu

Mehmet Genç - Amatör Branşlardan Sorumlu Asbaşkan

Gültekin Cici - İdari İşler Sorumlu

Yusuf Kapıcıoğlu - Yönetim Kurulu Üyesi

Emin Yağcı - Yönetim Kurulu Üyesi

 

Editör: TE Bilişim