Türkiye Atletizm Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Turkcell Küçükler Atletizm Festivali Final Müsabakaları 18 Haziran 2016 tarihinde Konya’da gerçekleştirildi. Atletizm antrenörü Mert Moralı ile çalışmalarına ara vermeden devam eden atlet Yasin Sosa, 120 Erkek sporcu içinde uzun atlamada 5m.65cm derecesi ile Türkiye 2.si, 80m. koşuda ise başarısını koruyarak 9.92sn.’lik derecesi ile Türkiye 2.si olma başarısı göstererek ilimizi gururlandırdı.

Müsabakalarda derece alan başarılı atleti ve antrenörü Mert Moralı'yı makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız; “Atletizm branşımızda Turkcell Küçükler Atletizm Festivali Final Müsabakalarında Türkiye 2.si olan Yasin Sosa'yı tebrik ediyorum. Bilecik için her gittiği müsabakadan elleri boş dönmeyen başarılı atletimiz Yasin Sosa'yı bizlere yaşattığı gurur'dan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. Bu başarılarda çok büyük emekleri olan antrenörümüz Mert Moralı'yı da ayrıca tebrik ediyorum” diyerek başarılı atleti ödüllendirdi.

Turnuvada ayrıca, 16 Erkek Takımının katıldığı kıyasıya mücadele eden takım müsabakalarında ise  Bozüyük İlçe Atletizm Erkek Takımı Türkiye 7.si oldu. 


Editör: TE Bilişim