Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve yaptığı transferlerle iddialı bir takım oluşturan Edebalispor, devre arasında kadrosuna katmayı planladığı 3 Ganalı futbolcuyu basına tanıttı. Biri kaleci, biri ortasaha biri de forvet oyuncusu olan Ganalılar, Edebali Stadyumu’nda gerçekleştirilen tanıtımda, topla yaptıkları akrobatik hareketlere dikkat çektiler.





Futbolcuları Gana’dan getirdiğini söyleyen Edebalispor Kulübü Başkanı Ahmet Subaşı, oyuncuları ligin 2’nci yarısında sahada olacaklarının müjdesini verdi. Tüm taraftarları maçlarını izlemeye beklediklerini söyleyen Subaşı: “Biz hem şampiyon bir takım oluşturmak istiyoruz, hem de izleyene keyif veren,
göze hoş gelen bir futbol oynamak istiyoruz. Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Oyuncuların lisansını transfer dönemine girmemizle birlikte çıkartacağız. İnşallah ligin ikinci yarısında sahada olacaklar ve takımıza güç katacaklar.” Oyuncuların menajeri yaptığı açıklamada, oyuncuların daha önce Gana U-17 milli takımında ve Filipinler 2. Liginde forma giydiklerini söyledi. 









Editör: TE Bilişim