Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi, 6’ncı hafta mücadeleleriyle devam etti. Oynanan karşılaşmalar sonucunda, geçen hafta liderliği averaj farkıyla Gölpazarıspor’a kaptıran Edebalispor yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Evinde konuk ettiği rakibi Bayırköyspor’u attığı 7 golle deviren Edebalispor 6’da 6 yaparak yoluna namağlup devam etti. Bayırköyspor’sa 6 haftada topladığı 4 puanla 12’nci sırada yer aldı.

Geçtiğimiz haftayı lider kapatan Gölpazarı Belediyespor, Bozüyük temsilcisi Yeşilyurtspor’a 2-1 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini aldı ve 15 puanda kalarak 2’nci sıraya geriledi. Yeşilyurtspor ise aldığı bu 3 puanla toplam puanını 7’ye yükseltti ve 10’uncu sıraya yükseldi.

Zirvenin takipçilerinden Osmanelispor, kendi evinde oynadığı mücadelede rakibi Söğütspor’la 2-2 berabere kaldı ve 13 puanla 6’ncı haftayı 3’üncü sırada tamamladı. Söğütspor ise bu beraberlikle 8 puana ulaştı ve 9’unculuğa yerleşti.

Haftayı bay geçen Karaköyspor 11 puanla 4’üncü sıraya yükselirken, ligin iddialı takımlarından Osmaneli Gençlerbirliği Pazaryerispor’a 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Osmaneli GB 5’inci sıraya gerilerken, Pazaryerispor 8’inciliğe yükseldi.

Haftanın bir diğer mücadelesinde, Yenipazar Belediyespor İl Özel İdaresi’ni 4-1’le geçti ve 1 basamak yükselerek 6’ncılığa yerleşti. Üst üste kötü sonuçlar alan İl Özel İdare takımı bu mağlubiyetle 3 basamak birden düştü ve haftayı 11’inci sırada tamamladı.

Haftanın son maçında, Bozüyük Sentetik sahada oynanan mücadelede; Güneşspor, konuk ettiği Vezirhanspor’u 4-2 mağlup etti ve haftayı 8 puanla 8’inci sırada tamamladı. Ligde kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Vezirhanspor’sa, 6 haftada elde ettiği 1 puanla 13’üncü sırada yer aldı.

Ligdeki puan durumu şu şekilde:



Editör: TE Bilişim