Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi’nde 16’ncı hafta mücadeleleri, oynanan 6 karşılaşmayla tamamlandı. Yenilgisiz lider Edebalispor, Bilecik sentetik sahada oynan maçta konuk ettiği Osmaneli Gençlerbirliği’ni 2-0’la geçti. İlk yarısı golsüz tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında 1-0 öne geçen Edebalispor, kırmızı kart görerek 10 kişi kalmasına rağmen 1 gol daha bularak maçı 2-0 kazandı. Puanını 42’ye çıkaran takım, bu sonuçla üst üste 4’üncü maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

Zirvenin en yakın takipçisi Gölpazarı Belediyespor, son haftalarda gösterdiği performansla göz dolduruyor. Oynadığı son 5 karşılaşmayı kazanan ekip, konuk olduğu Bayırköyspor’u da 4 golle geçti. 4-1 biten mücadele sonucunda Gölpazarı Belediye, 1 maç eksiğiyle, puanını 37’ye yükseltti ve 16’ncı haftayı 2’nci olarak tamamladı. Bayırköyspor ise 14 puanla 11’inci sırada yer aldı.

Haftanın  diğer mücadelelerinde: Osmanelispor: 3 Bilecik Özel İdare: 3, Yenipazar Belediyespor: 0 Yeşilyurtspor: 4, Pazaryerispor: 5 Bozüyük Güneşspor: 0, Karaköyspor: 3 Vezirhanspor: 2 sonuçları alındı. 




Editör: TE Bilişim