Barış Eren

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un Teknik Direktörü Ergin Işık, takımın fiziksel kalitesini arttırmanın şu anda temel amaçları olduğunu bildirdi.

Işık, ilçe stadında yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklamada, takım olarak oyun düşüncelerini, fiziksel kalite ile ortaya koymak istediklerini söyledi.


Bugüne kadar yaptıkları çalışmalardaki oyun düşüncesinin, fiziksel eksiklikten dolayı tam anlamıyla saha çalışmasını yerine getiremedikleri için yetersiz kaldığını ifade eden şöyle konuştu:

“Bu haftadan itibaren çalışmalarımız biraz daha kondisyonel anlamda arttırıcı nitelikte. Önümüzdeki hafta kondisyonel geliştirici antrenmanlarımızı bitirdikten sonra oyun düşüncemizi daha rahat bir şekilde ortaya koyacağız. Yani birinci amaç bu oyun düşüncemizi sahaya yansıtmak için fiziksel kalitemizi arttırmak. Bütün çalışmalarımız bu yönde. İlerleyen haftalar daha çok maç ağırlıklı geçecek. Bu çalışmalarımızın semeresini de önümüzdeki haftadan itibaren görmeye başlayacağız.”


“Eskişehirspor yönetimi ile transfer konusunda toplantı yapacağız”

Stoper ve santrafor mevkilerinde eksiklikleri olduğunu ve bu konuda Eskişehirspor yönetimi ile bugün bir toplantı yapacaklarını dile getiren Işık, şöyle devam etti:

 “Şu anda bizim eksik olan bölgelerimiz var. Öncelikle stoper ve santrafora ihtiyacımız var. Bütün transfer çalışmalarımız bu yönde. Bu iki mevkiye transfer gerçekleştirdikten sonra transferi noktalamış olacağız. Bugün Eskişehirspor yönetimi ile benim de katılacağım bir toplantı yapacağız. Eskişehirspor'dan transfer konusunda bir çalışmamız var. Eğer Eskişehirspor'u bu konuda ikna edersek stoper ihtiyaçlarımızı Eskişehirspor'dan gidermiş olacağız. Geriye sadece santrafor transferi kalıyor. Bu konuda da araştırmalarımız devam ediyor. Yine bu konuda da Eskişehirspor ile bir çalışmamız var. Bu da gerçekleşirse bir daha dışarıya bakmaya gerek kalmayacak.”

Işık, Bozüyükspor'un şu anda çok iyi çalıştığını ve eksiklikleri giderdikten sonra iyi bir takım olarak taraftarın karşısına çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim