Lige büyük umutlarla başlayan ancak üst üste kötü sonuçlar alan Bozüyükspor, henüz galibiyetle tanışamadı. Cumartesi günü oynanan mücadelede Altınorduspor’a 5-0
  gibi farklı bir skorla yenilen temsilcimiz, toplamda  2 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış durumda. Karşılaşmanın ilk yarısında 3-0 mağlup duruma düşen Bozüyükspor ikinci yarıda da yediği iki gol ile karşılaşmadan 5-0’lık ağır yenilgi ile ayrıldı. 4 hafta sonunda sadece 2 puan toplayabilen temsilcimiz, -7 averajla sondan ikinci durumda bulunuyor. Son sırada bulunan Pazarspor’un bu hafta alacağı bir galibiyet ya da beraberlik, Bozüyükspor’un son sıraya düşmesi anlamına geliyor. Tarihinin en başarısız sezon başlangıçlarından birini yaşayan Bozüyükspor’da, maç sonu morallerin oldukça bozuk olduğu gözlendi.

 

BOZÜYÜKSPOR LİGE EN KÖTÜ BAŞLANGIÇ YAPTIĞI SEZONLARDAN BİRİNİ YAŞIYOR

Bozüyükspor, 7 yıldır mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig'de tarihinin en kötü ikinci ilk 4 hafta performansını sergiledi.

2007-2008 sezonunda 2. Lig B Klasmanı'nda yer alan Bozüyükspor, ilk 3 haftada, Sarıyer ile deplasmanda 0-0, sahasında İnegölspor ile 2-2 berabere kaldı, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 1-0 yendi ve 5 puan kazandı.

Bozüyük temsilcisi, 2008-2009 sezonunda, Gaziosmanpaşa'yı deplasmanda 3-1 yendi, sahasında Pendikspor'a 5-0 mağlup oldu, maç yapmadan geçtiği 3'üncü haftanın ardından 4'üncü haftada deplasmanda Bugsaşspor'u 2-1 yenerek 6 puan topladı.

2009-2010 sezonuna, sahasında Pendikspor'a 2-1 mağlup olarak başlayan Bozüyükspor, deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 2-0 mağlup oldu, sahasında Gebzespor'u 2-0 yenerek 3 puan aldı.

2010-2011 sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Bozüyükspor, deplasmanda Gebzespor'u 1-0 yenerek başladığı grupta, sahasında Beypazarı Şekerspor'a 1-0, deplasmanda da İskenderun Demirçelik Spor'a 1-0 mağlup olarak 3 puan toplayabildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta tarihinin en başarılı sezonunu geçirdiği 2011-2012 sezonunda sahasında Diyarbakırspor'u ve deplasmanda Gaziosmanpaşa'yı 2-1'lik skorlarla yenen Bozüyükspor, sahasında da Tokatspor'u 3-1 yenerek 9 puana ulaşmıştı.

Geçen sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bozüyük ekibi, sahasında İstanbul Güngörenspor'a 1-0 mağlup oldu. İkinci haftayı maç yapmadan geçiren takım, bundan sonraki haftada deplasmanda Bandırmaspor ile 0-0 berabere kaldı, sahasında Hatayspor'a 3-1 mağlup olarak 3 hafta sonunda topladığı 1 puanla Spor Toto 2. Lig tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaşadı.

Bu sezon da Kırmızı Grup'ta yer alan Bozüyükspor, sahasında Körfez Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı, deplasmanda Nazilli Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu, 3. haftada sahasında Bugsaşspor ile 0-0 berabere kaldı ve son olarak Altınorduspor’a 5-0 yenildi.  4 hafta sonunda sadece 2 puan alabilen temsilcimiz böylece 7 yıldır mücadele ettiği ligde en kötü başlangıçlarından birine imza atmış oldu.
Editör: TE Bilişim