Yeni kurulan ve protokol ziyaretlerine devam eden Bilecikspor yönetiminden Edebalispor kulübüne birleşme teklifi geldiği öğrenildi.

2 yıl önce kurulan ve bu güne kadar gösterdiği başarılı grafikle Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yarışının en kuvvetli adayı olan Bilecik Edebalispor’un Bilecikspor’la birleşmesi gündeme geldi. “Kırmız Şimşekler” ruhunu yeniden canlandırmak adına bir araya gelen Bilecikspor yöneticilerinden Bilecik Edebalispor yönetimine birleşme teklifi geldiği öğrenildi.

Edebalispor Kulübü Başkanı Ahmet Subaşı’nın teklife olumlu yaklaştığı ve herhangi bir maddiyat istemeden, ‘mevcut hoca ve takımın korunması şartıyla’ teklifi kabul edeceği gelen bilgiler arsında. Bu birleşmenin olması durumunda, Kırmızı Şimşekler ruhunun yeniden canlanması ve Bilecikspor’un BAL ligine çıkması umut ediliyor.

Bilecikspor ve Edebalispor’un birleşmesiyle birlikte iki takımın yer değiştireceği, Bilecikspor’un doğrudan BAL liginde oynayacağı, Edebalispor’un ise Bilecik 2. Amatör Ligi’nde mücadelesine yeniden başlayacağı öğrenildi. Bu şekilde Bilecikspor amatör ligden çıkmak için  2 sene kaybetmeyecek ve üst liglerde çok daha kısa sürede yer alabilecek. 

Editör: TE Bilişim