Kıymet Aslan-
 

25 Haziran da başlayan Bilecikspor Yaz Futbol Okulu sona erdi. 2 Dönem halinde Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Memiş koordinatörlüğünde yapılan yaz okulu öğrencilerin ve velilerin katıldığı bir programla sona erdi. Edebali Stadyumunda düzenlenen programda Bilecikspor Antrenörü Fatih Savak, kursa katılımlarından dolayı sporculara ve ailelerine teşekkür ederek başlayan konuşmasında; “Büyük fedakarlıkla açtığımız futbol okulunu 40 öğrenci ile tamamladık. Sizlerin ve bizlerin hoşnut olduğu bu projeyi devam ettirmek arzusundayız. İnşallah Bilecikspor’un temellerini sağlam atıp gelecekte iyi bir ekip oluşturmayı planladık. Meyvelerini de 3 yıl içinde alacağımıza eminim” dedi. Bilecikspor’un alt yapısının hazırlandığı bu çalışmalara
  verilen her  desteğin sayesinde gücü ve hızı artarak büyüyeceğine işaret etti.



Arından Koordinatör Yunus Memiş, sporculara katılım belgesini verdi.

Projenin başarıya ulaşması için bundan sonraki çalışmaların Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 2 gün devam edileceği öğrenildi. Bütün Bileciklileri spora davet ederek; “Projeye katkı sağlamaya bekliyoruz” dedi.


Fatih Savak ise; “Futbol okulunda yeni yetenekler keşfettik. Bu yavrularımızı kulübümüze kazandırarak her yaş grubunda iddialı bir Bilecikspor meydana getireceğiz”dedi.

Kış spor okuluna kayıt yaptırmak isteyenlerin Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00’da Sentetik Halı sahasında devam eden kurs faaliyetlerine katılarak çalışmalara devam edebilecekleri ifade edildi. 


Editör: TE Bilişim