N
amık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı’nın da yer aldığı turnuvada, 7 farklı üniversitenin takımı mücadele etti.

Normalde 8 takımın bulunduğu Üniversiteler Arası Basketbol 2. Lig’inde, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nin ligden çekilmesiyle birlikte 7 takım kaldı. Bu takımlar; ev sahibi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve temsilcimiz Şeyh Edebali Üniversitesi’nde oluştu.

Turnuvaya kötü başlayan temsilcimiz ev sahibi takıma karşı oynadığı ilk maçını kaybetti. Ancak takımımız, Bursa Teknik Üniversitesi ile oynadığı maçı 48-31 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Takımımız, yarı final mücadelesinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile karşılaşırken, maçtan mağlup ayrıldı.

Bu mağlubiyet ile 3.lük mücadelesine çıkan Şeyh Edebali Üniversitesi Namık Kemal Üniversitesi’ni 50-44 yenerek 3.lüğü elde etti.

Müsabakalar sonucunda Aydın Menderes Üniversitesi 1 olurken, Kırıkkale Üniversitesi 2., Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 3. ve Namık Kemal Üniversitesi de 4. oldu.

Şeyh Edebali Üniversitesi bu sonuçla takım yöneticisi Emre Şenyüzlü ve Antrenör Yeşer Karabulut idaresinde 2 senedir katıldığı müsabakalarda üst üste 3.lüğü elde etti.

 

Editör: TE Bilişim