Haftanın ilk karşılaşmasında, cumartesi günü Karaköy’e konuk olan Edebalispor, rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenerek namağlup liderliğini sürdürdü. 10 haftada topladığı 26 puanla en yakın rakibi Gölpazarı Belediyespor’un 4 puan üzerinde olan Edebalispor, +25 golle de, ligdeki en iyi gol averajına sahip takım konumunda.

Cumartesi günü oynanan bir diğer mücadelede, Osmaneli Gençlerbirliği evinde Gölpazarı Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Deplasmanda aldığı galibiyetle zirve yarışından kopmayan Gölpazarı Belediyespor puanını 22’ye yükseltti.

Pazar gününün ilk maçı saat 11.00’de Bozüyük Sentetik Sahada oynanan Bozüyük Güneşspor-Bayırköy mücadelesi oldu. Bol gollü mücadelede gülen taraf  5-3’lük skorla Bayırköy oldu.

Günün diğer maçlarından Pazaryerispor-Söğütspor mücadelesinde, Söğüt rakibine 3-2 üstünlük sağladı ve haftayı 16 puanla 6’ncı sırada tamamladı. Pazaryerispor son 2 haftada aldığı yenilgilerle puan cetvelinde 7’nci sıraya geriledi.

Saat 13.00’te başlayan bir diğer mücadelede son haftaların formda takımı Yenipazar Belediyespor evinde Osmanelispor’u 3-2 mağlup ederek son 5 maçta 4’üncü galibiyetini aldı. Yenipazar Belediyespor bu sonuçla puanını 20’ye yükseltti ve haftayı 3’üncü sırada tamamladı.

Haftanın son maçında ligin son sırasında bulunan iki takım karşı karşıya geldi. Bilecik İl Özel İdaresi’ni konuk eden Vezirhanspor, rakibine attığı 4 golle sahadan galip ayrıldı. Bu sonuçla Özel İdare son 5 maçında 4’üncü yenilgisini almış oldu. 




Editör: TE Bilişim