Karşılaşmanın ilk periyodunu 12-17 önde tamamlayan Gemlik Gücümspor, ikinci periyotu da 15 sayı farkla 31-46 önde kapattı. Hücumda etkili olamayan ve sayı üretmekte zorluk çeken Bilecik Belediyespor karşısında üçüncü periyotta da oyundaki üstünlüğünü elinde tutan Gemlik Gücümspor, son çeyreğe 18 sayı farkla 43-61 önde girdi. Son çeyrekte 8 sayı kaydedebilen ve karşılaşmanın son dakikalarında oyundan tamamen düşen Bilecik Belediyespor, Gemlik Gücümspor'un hücumlarına engel olamayınca karşılaşmadan 25 sayı farkla 51-76 mağlup ayrıldı.



Bu sonuçla Bilecik Belediyespor 3'üncü mağlubiyetini alırken, grupta 3'üncü sırada yer aldı. 




Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendi sahalarında grubun lideri karşısında kaybettiklerini ifade ederek, "Zor bir maçtı ve 25 sayı gibi bir farkla yenildik. Kazanmak adına, rakip takıma karşı gereken tepkiyi gösteremedik, üzgünüz. Kendi evimizde yenilmek istemiyoruz ama 3. Lig hedefimiz devam ediyor. İlk üçe kalmayı hedefliyoruz, kalabilirsek ne mutlu bize. Rakip takım haklı bir galibiyet aldı" dedi.

Gemlik Gücümspor Antrenörü Ziya Güler de zor bir deplasman maçına çıktıklarını ve güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, "İlk devre kırma anıydı ve tecrübeli oyuncularımız devreye girdi. İkinci devrede daha rahat bir maç oldu. Bilecik Belediyespor iyi bir takım ama biraz daha birlikte olsalar daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Antrenör Yeşer Karabulut iyi bir hoca, kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.













Editör: TE Bilişim