Cafer Elmas

Bilecik’te yıllar önce Ertuğrulgazi Lisesi Endüstri Meslek Lisesi ve Bilecikspor’da basketbol oynayan veteranlar gösteri maçına hazırlanıyor.

Gençlere basketbolu sevdirmek, basketbol ruhunu yeniden canlandırmak adı altında yapılması planlanan  basketbol gösteri maçında ilimizin önemli ve renkli simaları sahada olacak.

Basketbol gönüllüsü Ziraat Mühendisi Ayşin Yardımcı’nın girişimleri ve organizatörlüğü ile başlatılan görüşmeler sürerken, milli basketbolcularında gelmesi beklenen gösteri maçı için veteranlar antrenmanlara devam ediyorlar.

Atatürk Spor Salonu’nda Cuma akşamları gerçekleşen antrenmanların neşeli geçtiği gözlenirken, veteranlar eski formlarını yakalama peşinde.


19 Mayıs’taki maç Soma nedeni ile ertelendi

Basketbolun veteranları gösteri maçı için 19 Mayıs tarihini düşünmüşlerdi. Fakat Soma’da yaşanan üzücü olay ve milli yas ilan edilmesi ile ertelenen gösteri maçının Haziran ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Belediye Başkanından tam destek

Projeyi beğenen ve destekleyen formaları dahi yaptıran Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, il dışından gelecek olan misafirler ile birlikte birlik ve beraberlik yemeğinin organize edilmesini istedi.

Belediye olarak bu tür organizasyonların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Yağcı, basketbol gösteri maçını şöhretler karması futbol maçı ile aynı tarihe getirerek büyük bir organizasyon yapılabileceğini de belirtti.


Mili basketbolcular da gelecek

İlimizde basketbolun veteranlarından Hakkı Küçük, devamlı görüştükleri milli basketbolcuları da bu etkinliğe davet etti.

Orhun Ene, Zeynep Gül Ene, Emre Dağdelen, Cihan Sever Yeşildağ, Mirko Miliçeviç'in gösteri maçına gelmesi ve sahaya çıkmaları bekleniyor.
          Koç Kamber de gelebilir
           Ertuğrulgazi Lisesi'nin unutulmaz Beden Eğitimi Öğretmeni Koç lakaplı Nihat Kamber'in de müsait olması durumunda maça gelebileceği öğrenildi.

İŞTE SAHADA OLMASI BEKLENEN VETERANLAR

       Hakkı Aynur

Murat Yardımcı

       Soner Olgun

       Hakkı Küçük

      Ahmet Kuter Olgun

       Cumhur Çakan

       Bora İmatoğlu

       Cafer Elmas

       Serkan Kavadar

       Yasin Pala

       Aziz Torun

       Oğuz Aşık

       Serdar Özer

       Özcan Ağca

       Erdoğan Uzlu

       Sunay Coşkun

Osman Atçı

Timuçin Arar


Editör: TE Bilişim