Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi’nde 3’üncü hafta mücadeleleri tamamlandı. İlk 2 haftayı kayıpsız geçiren iki takımın mücadelesinde Edebalispor ve Osmaneli Gençlerbirliği takımları karşı karşıya geldi. Sonucu merakla beklenen mücadeleyi Bilecik Edebalispor deplasmanda 5-1 gibi farklı bir skorla kazanarak ligde ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Edebalispor, 3 maç sonunda topladığı 9 puan ve +11 averajla liderlik koltuğunu bırakmadı.

Lige iyi bir başlangıç yapan bir diğer takım olan Gölpazarıspor, kendi evinde konuk ettiği Bayırköyspor’u 5 golle uğurlarken, 3’üncü maçından da galibiyetle ayrılmayı bildi. Bu sonuçla 9 puan ve +8 averaja ulaşan takım haftayı 2’nci sırada tamamladı.

Ligde 7 puanla 3’üncü sırada bulunan Karaköyspor, lige kötü bir başlangıç yapan ve -10 averajla son sıraya demir atan Vezirhanspor’u deplasmanda 3-0 yendi ve kendine 3’üncü sırada yer buldu.

Haftanın sürpriz sonucu ise Bozüyük’ten geldi. Sahasında Yenipazar Belediyespor’u konuk eden Yeşilyurtspor rakibine adeta gol oldu yağdı. İlk iki haftayı galibiyetle kapatan Yenipazar Belediyespor, oynadığı iki maçta da sıfır çeken Yeşilyurtspor’a 7-1 kaybetti. Bu sonuçla ilk mağlubiyetini alan Yenipazar Belediye ilk 3 maç sonunda 5’inci sırada yer aldı.

Haftanın bol gollü mücadelelerinden biri de Pazar günü Bozüyük sentetik sahasında oynandı. Güneşspor’la Pazaryerispor’u karşı karşıya getiren mücadelede 4-4 sonuçlandı ve takımlar 1’er puana razı oldu.

Haftanın bir diğer mücadelesinde ise Osmanelispor Bilecik sentetik sahada karşılaştığı İl Özel İdaresi’ni 3-1 yendi ve 2 basamak yükselerek 6’ncı sırada kendiye yer buldu.

Haftanın sonuçları, puan durumu şu şekilde oluştu:

Editör: TE Bilişim