Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi’nde 11’inci hafta mücadeleleri oynanan 6 karşılaşmayla tamamlandı. Lider Edebalispor, evinde konuk ettiği Yenipazar Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek puanını 29’a çıkardı ve ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamayı garantiledi. 



Liderin en yakın takipçisi Gölpazarı Belediyespor, Gölpazarı ilçe stadında konuk ettiği Karaköyspor’u 3-0 yendi ve puanını 25’e yükseltti. Ligin en az gol yiyen takımı olma unvanını haftalardır kimseye vermeyen Gölpazarı Belediye, gol yememe alışkanlığını bu maçta da sürdürdü.



Haftanın bol gollü mücadelesinde, Osmanelispor Pazaryerispor’a gol oldu yağdı. Son iki karşılaşmasını kaybeden ve kötü gidişe dur demek isteyen Pazaryerispor, Osmaneli deplasmanında kalesinde 6 gol birden gördü. Osmaneli İlçe Stadı’nda oynanan maç 6-2 Osmanelispor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonuçla puanını 22’ye yükselten Osmaneli temsilcisi haftayı 3’üncü sırada tamamladı.

Son haftaların formda takımı Yeşilyurtspor Bayırköy deplasmanından da 3 puan çıkartmasını bildi. Pazar günü Bayırköy belde sahasında oynanan mücadeleyi 2-0 kazanan Yeşilyurtspor, üst üste 4’üncü galibiyetini aldı. Puanını 20’ye yükselten Yeşilyurt temsilcisi 11’inci haftayı 4’üncü sırada tamamladı.

Haftanın bir diğer mücadelesi Söğütspor ile Büzüyük Güneşspor arasında oynandı. Bozüyük sentetik sahada oynanan maç Söğütspor’un 4-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonuçla Söğütspor haftayı 6’ncı sırada tamamlarken, Güneşspor son iki haftada aldığı yenilgilerle 10’uncu sıraya geriledi.

Son haftalarda sürekli puan kayıpları yaşayan Bilecik Özel İdare, bu haftayı da puansız kapattı. Son 5 maçından sadece 1 puan çıkarabilen ekip, konuk ettiği Osmaneli Gençlerbirliği’ne 3-2 yenilerek, haftayı 7 puanla son sırada tamamladı. Osmaneli Gençlerbirliği’yse puanını 17’ye yükseltti ve 11’inci haftayı 7’nci olarak tamamladı.

Ligin ilk yarısının bitimine 1 hafta kala alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle oluştu: 















Editör: TE Bilişim