Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçedeki mahallelerde sürdürülen çalışmalar hakkında gazetemize bilgiler verdi.

      “Pazaryeri Belediyesi ekipleri her yerde çalışıyor maşallah. Hayırlı bereketli günlerimiz olsun” diyen Başkan Tekin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü yol ve düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahallelerde de ulaşımın sağlandığı yollarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildiğini belirtti.

      Başkan Tekin, “Belediye ekiplerimizin başlattığı çalışmalarla mahallelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yağışlar nedeniyle ulaşımın sağlandığı yollarda düzenleme çalışmaları gerçekleştiren ekipler, mahalle yollarına kilit parke taşı döşüyorlar.  Vatandaşlarımızn rahat ve konforlu mahallere sahip olabilmesi için tüm Belediye hizmetlerini götüren ekipler, parklarda da çevre temizliği ve düzenleme çalışmaları yapıyorlar.

      İlçemizde ayrım yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz periyodik olarak  mahallelerimizde yol açma, kilit parke taşı döşeme ve çevre düzenleme çalışma-larına devam ediyorlar.

      Pazaryeri Belediyesi ekipleri her yerde çalışıyor maşallah. Hayırlı bereketli günlerimiz olsun” görüşlerine yer verdi.

       

Editör: TE Bilişim