MHP İl Başkanı Sabri Eraslan, Milletvekili Bahattin Şeker, Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek ve diğer il ilçe ve beldelerden gelen partililerin katıldığı açılışta, Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek vatandaşlara kendisini tanıttı. Bu güne kadar Osmaneli'de görev yapmış tüm belediye başkanlarına teşekkür eden Kürek, yaklaşık 2 yıl önce toplantı dönüşü geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybeden Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş'ı da rahmetle andıklarını söyledi. Kürek, 1999-2004 tarihleri arasında Milliyetçi Hareket Partisinde Osmaneli Belediye Başkanlığını yürüten Bahattin Bulut'a teşekkür etti ve kendisinin de geçmiş belediye başkanları gibi Osmaneli'de taş üstüne taş koymak için çabalayacaklarını ve Osmaneli Halkına hizmet etmek için göreve talip olduklarını söyledi.



Yapılan konuşmalarının ardından Bahattin Şeker  açılışa gelen tüm partililerle birlikte "ANDIMIZ"ı okuyarak ve ardından da dualar eşliğinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdikten sonra Osmaneli Pazarında vatandaşlarla bir araya geldiler. 


Şeker Hükümete Yüklendi…

Seçim Bürosunun açılışında konuşma yapan Bahattin Şeker Ülkenin çok zor dönemlerden geçtiğini belirterek "11 yıldır çıraklık kalfalık ustalık derken yola çıkanların bugün ne hale geldiğini görüyorsunuz." diyerek hükümete yüklendi. 


Türkiye'nin bölünmeye giden bir yolda olduğunu da sözlerine ekleyen Şeker; "Ülkemiz çok zor şartlar altında zamlar geliyor ekonomi perişan sanayi sektörü işte Osmaneli'nin sokakları hala 11 yıldır çıraklık kalfalık ustalık derken yola çıkanların bugün ne hale geldiğini görüyorsunuz. Türkiye çağ atladı deniliyor,  bunun yanında Türkiye bölünmeye giden bir süreçte. Unutmayalım Diyarbakır'daki son olayları eğer oraya gelirseniz sizi kan boğana boğarız diyenler, burada Türkmen kardeşlerimize saldıranlar, şarkılar yapıp Şivan Perver gibileri karşılayanlar bu memlekete Kürdistan adını getirenler, bölücülüğü getiren herkesi hatırlamamız lazım bu seçimde arkadaşlar.  Bu milletin adı Türk Milletidir bu bayrağın adı da Türk Bayrağı’dır." dedi.


Şeker konuşmalarının devamında; ATV kanalının Malatyalı bir iş adamına Başbakanın aldırdığını belirten Şeker burada da 630 milyon dolar rüşvetin döndüğünü iddia ederek  paranın da devlet bankasından aldırıldığını belirtirken içlerinde demir yollarının ve kara yollarının ihalesini alan firmaların olduğunu iddia etti. 


Editör: TE Bilişim