Bilecik’e bağlı Osmaneli İlçesi’nde Sakarya Nehri’ne düşen gencin cansız bedeni arama çalışmalarının üçüncü gününde düştüğü yere yakın bir mesafede suyun içindeki kayanın altında bulundu.

15 Ağustos pazar sabahı 3 arkadaşı ile birlikte gittiği Sakarya Nehri üzerinde bulunan Selçik Köyü yakınlarındaki Karayolu Köprüsü’nün altında bulunan taşlardan geçmeye çalışan Hüseyin K.,(23)dengesi kaybederek suya düşmüş ve kısa sürede gözlerden kaybolmuştu.

Arkadaşlarının durumu güvenlik güçlerine bildirmesi sonrası bölgeye AFAD ekipleri sevk edilirken, hem su altından hem de su üstünden arama çalışmaları duraksız devam etmiş ve bölgeye İzmir Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı 4 kişilik bir ekip gönderilmişti.

Yer yer 7-8 metreye varan derinlikteki suyun bulanık ve akıntılı olması ekiplerin arama çalışmalarını zorlaştırırken, dün gece saatlerinde çalışmalar durdurulmak zorunda kalmıştı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte ekipler yeniden çalışmalara başlarken, suyun içindeki bir kayanın altında Hüseyin K.’nın cansız bedenine ulaşıldı. Hüseyin K.’nın cansız bedeni ekipler tarafından karaya çıkarılarak, Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Editör: TE Bilişim