Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e ziyaret gerçekleştirdi. Hal Tesisi, Yöresel Üretim Merkezi, Mezbaha Tesisi hakkında Başkan Şahin’den bilgiler alan Müdür Yoldaş, çiftçilerin sorunlarının çözümü noktasında Osmaneli Belediyesi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün ortak hareket etmesindeki önemine değindi.

Bilecik ilinin en verimli toprakları ile tarım ilçesi olan Osmaneli’nde çiftçilere yönelik yatırımlar devam ederken,Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmettin Yoldaş,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile görüştü.Görüşmede Osmaneli ilçesinde devam eden tarım faaliyetlerine ilişkin konular masaya yatırılırken,üreticinin katma değerini artırmaya yönelik her iki kurum arasındaki işbirliğinin artırılması kararlaştırıldı.

Bu noktada Belediye Başkanı Münür Şahin ile görüşen Müdür Yoldaş ilçedeki hal tesisi, Yörsel Üretim Merkezi ve Mezbaha hakkında da geniş bilgiler aldı.

Görüşmede sonuç olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Osmaneli Belediyesi’nin işbirliği noktasında çalışmaların daha fazla şekilde yapılması kararlaştırıldı.


 

Editör: TE Bilişim