Os­ma­ne­li Be­le­di­ye­si yeni yılın üç ayı için­de ko­nak­la­rın 15 ade­ti­ni hiz­me­te so­ka­cak

Os­ma­ne­li Be­le­di­ye­si Res­te­ras­yon ekibi bir çok kay­nak­tan Baş­kan Münür Şahin’in temin et­ti­ği hibe, des­tek, yar­dım­lar ve spon­sor­luk­lar­la res­te­ras­yon­la­ra devam edi­yor.
Özel­lik­le BEBKA des­tek­le­ri ile “Ta­ri­hi Lefke Çar­şı­sı İş Ge­liştlr­me Mer­ke­zi”, “Kadın ve Genç Gir­şim­ci­ler Ko­opa­ra­tif ve Mer­ke­zi”, Kül­tür ve Tu­rizm Ba­kan­lı­ğı Sokak Sağ­lık­laş­tır­ma” ça­lış­ma­la­rı, Odök­san AŞ, Ytong AŞ, Filli Boya AŞ, Yayla Gıda ve Ta­vuk­çu­luk Ltd Şti, Ter­mal Se­ra­mik AŞ, Bien Se­ra­mik AŞ, Bi­le­cik Va­li­li­ği Kül­tür Fon­la­rı, Ta­ri­hi Kent­ler Be­le­di­ye­ler Bir­li­ği proje yar­dım­la­rı, Kül­tür ve Tu­rizm Ba­kan­lı­ğı proje ve uy­gu­la­ma yar­dım­la­rı vb. bir çok ku­rum­dan des­tek, hibe, mal­ze­me yar­dım­la­rı sağ­la­yan Os­ma­ne­li Be­le­di­ye­si yeni yılın üç ayı için­de ko­nak­la­rın 15 ade­ti­ni hiz­me­te so­ka­cak.


Os­ma­ne­li Be­le­di­ye­si Tosya, Ta­rak­lı, Mu­dur­nu, Gebze, Göy­nük’ten ge­tir­di­ği us­ta­lar­la ve il­çe­miz­den bu Res­te­ras­yon gru­bu­na kat­tı­ğı us­ta­lar­la en az ma­li­yet­le ve en yük­sek ka­li­te­yi sağ­la­ya­rak res­to­ras­yon­la­ra devam edi­yor.
Be­le­di­ye Baş­kanı Münür Şahin, “Os­ma­ne­li’de ta­ri­hi ve ta­ri­hi ko­nak­la­rı ayağa kal­dı­rı­yıoruz. Bu-nu kendi res­te­ras­yon eki­bi­miz­le en düşük ma­li­ye­te ve en yük­sek ka­li­te­ye ula­şa­rak ya­pı­yo­ruz.


He­de­fi­miz Genç­lik Mer­ke­zi, Tapu, Ta­pu-Ka­dast­ro, Noter, Aş­çı­lık Okulu, Pas­ta­cı­lık Okulu, Ta­ri­hi Lefke Çar­şı­sı, Kadın ve Genç Gi­ri­şim­ci­ler Mer­ke­zi, vb ko­nak­la­rı bi­ti­ri­yor ve hiz­me­te açı­yo­ruz.
Kay­bol­mak­ta olan sa­nat­la­rı il­çe­miz­de ta­ri­hi çar­şı­mız­da tek­rar can­lan­dı­rı­yo­ruz”dedi.

Editör: TE Bilişim