Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Osmaneli’ye gelerek Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da ziyaretlerde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz’ı da ziyaret etmişti.

İlçeye milletvekilliği döneminde büyük hizmetleri olan ve Osmaneli halkınca bu nedenle çok sevilen ve takdir edilen, çocukluğu Osmaneli'de geçmiş Dr. Fahrettin Poyraz, ilçeye gelerek Belediye Başkanı Münür Şahin ile 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bozüyük Akpınarspor arasında oynanan karşılaşmayı izledi.

Seyircinin büyük takdirini kazanan Dr. Fahrettin Poyraz, milletvekilliği döneminde adeta yeniden inşa edilen Osmaneli İlçe Stadı’nı da inceledi. Vatandaşlar tarafından geçmişte karpuz tarlası diye anılan stadın bugün Bilecik ilinin en güzel stadı haline getirilmesini sağladığı için gururla stadta maçı izleyen Genel Müdür Fahrettin Poyraz, maç sonrası Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifi’ni Başkan Şahin ile birlikte ziyaret etti. Poyraz, buarada Kooperatif hakkında Müdür Mehmet Bayram'dan bilgi alarak faaliyetleri daha yukarıya çekecek projeleri paylaştı.

Çay bahçesinde halkla görüşen ve Osmanelilerle buluşan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Belediye Başkanı Münür Şahin, ziyaretinden ve ilçeye büyük hizmetleri için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü geçmiş üç dönemin Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz'a teşekkür etti ve “Osmaneli halkı hizmetleriniz için size minnettardır” dedi.

Editör: TE Bilişim