Bağırsakçı Orhan Aşçıoğlu'nun oğulları Sabri ve Ufuk Aşçıoğlu’nın açtıkları Tıkıntı Kokoreç salonu hizmete girerken yoğun ilgi görüyor.







        Cumhuriyet Mahallesi Tepebaşı mevkii  Değirmen Sokak’ta yeni hizmete giren Tıkıntı Kokoreç salonu başta kokoreç olmak üzere uykuluk, köfte, sucuk, et ve tavuk tantuni ile sabah 09:00 ile gece 03:00'e kadar hizmet verirken, turşu ve turşu suları ise ikram olarak müşterilere sunuluyor.







Üst katı aile salonu olarak dizayn edilen  Restaurant’ta en dikkat çeken menü ise kokoreç ve uykuluk. Birçok kişinin ilk defa yediği ve tadına doyamadığı değişik bir tadı olan Uykuluğun yanısıra özel olarak hazırlanmış kokoreçte müşterilerin beğenisini kazanıyor.

Babalarından gelen mesleği devam ettirmek ve değişik lezzetleri Bilecik halkına sunmak için böyle bir hizmeti vatandaşlar ile buluşturduklarını belirten Sabri ve Ufuk Aşçıoğlu kardeşler amaçlarının kaliteden ödün vermeden sağlıklı, temiz ve güler yüzlü hizmet vermek olduğunu belirterek, müşteri memnuniyetine de çok dikkat ettiklerini söylediler.





 

Editör: TE Bilişim