Bilecik’te merkeze bağlı Erkoca Köyünde 29 yaşındaki  Sezer Özdemir sözlüsü yüzüğü attığı için kendisini su kuyusuna atarak intihar etti.

Erkoca köyünde oturan Bilecik Huzurevi’nde çalışan Sezer özdemir’den önceki gece saat 01:00’den itibaren haber alınamadı. En son babası Yaşar Özdemir ile telefonda konuşan Sezer Öztürk’ten bir daha haber alınamadı.

Bugün saat 11.00’de 11 AP 274 plakalı arabasını yol kenarında bulan babası ve dedesinin aramaya başladığı Sezer Özdemir’ün cansız bedeni saat 14:00 sularında köye 2 km uzaklıktaki su kuyusunda dedesi Lütfi Özdemir tarafından bulundu. Olay yerine gelen Afat ekipleri tarafından boşaltılan su kuyusundan çıkarılan Sezer Özdemir’in cesedi traktör ile yol kenarındaki cenaze arabasına konularak Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Köy Muhtarı  Osman Çetin’in yeğeni olan Sezer Özdemir’ten akşamdan beri haber alınamadığını ve sözlüsü ile ayrıldığı için böyle bir şey olabileceğini söyledi.

Babası Yaşar Özdemir ise iddiaları doğrularken 10 gün önce oğlunu sözlediklerini fakat dün söz yüzüğünün atılması nedeni ile oğlunun moralinin bozuk olduğunu söyledi.



Yaşar Özdemir, en 
son gece saat 01.00 sularında telefon ile oğlu  ile görüştüğünü ve eve çağırdığını daha sonra bir daha haber alamadıklarını ve telefonuna da ulaşamadıklarını söyledi. Olay yerine gelen savcı inceleme başlatırken intihar şüphesinin büyük olasılıkla üzerinde durulduğunu  fakat yapılacak otopsi sonucunda gerçeğin ortaya çıkacağını belirtti. Sezer Özdemir'in cesedi incelemek yapılmak üzere Bursa Adli Tıp’a gönderildi.






 

 

Editör: TE Bilişim