Cafer Elmas

        Bir dizi temasta bulunmak ve açılış gerçekleştirmek için ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Şeyh Edebali Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Azmi Özcan ile biraraya geldi.

Rektörlük binasında Rektör Özcan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Avcı, daha sonra üniversitenin kütüphanesini gezerek kitapları inceledi.

Şeyh Edebali Üniversitesi’nin muhteşem bir üniversite olduğunu ve proje Rektörü Azmi Özcan’a bundan dolayı özellikle teşekkür ettiğini ifade eden Bakan Avcı, “Siz zaten biliyorsunuz ama buradan bütün Türkiye birkez daha duysun. Muhteşem bir üniversite kuruldu, proje Rektörümüz Azmi hocamıza özellikle çok teşekkür ediyorum. Ben dünyanın pek çok yerinde çeşitli büyüklükte, çeşitli ölçeklerde üniversiteler gezdim. Şundan emin olun Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bugünkü altyapısıyla, bu çalışma temposuyla, bu birikimiyle Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinden biri haline gelmektedir. Dolayısıyla ben bütün bu okuldan mezun olan öğrencilerimize gönül rahatlığı ile şunu söyleyebiliyorum. Arkadaşlar orada bir üniversite var ve sizi bekliyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.










Editör: TE Bilişim