740.Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri gerçekleşirken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in türbeye girişi aşamasında Büyük Birlik Partili olduğu iddia edilen bir grup ile Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever arasında içeri girip girememe tartışması yaşandı.

740.Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımıyla gerçekleşti. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde az sayıda katılım ile gerçekleşen şenlikler geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda sönük geçti.

“MİSAFİRPERVERLİĞİNİ GÖSTEREMEDİ”

Bakan Çavuşoğlu ile Bakan Dönmez’in türbeye girişindeki güvenlik barikatında Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ile BBP’li oldukları iddia edilen bir grup arasında tartışma yaşanırken, Başkan Sever tartışmaya dahil olan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’a yönelik, “Siyasi arena mı burası, Yörük Bayramı burası” sözlerini sarf ederken vatandaşlardan ise “Başkan Sever misafirperverliğini gösteremedi” yönünde eleştiriler aldı.

Editör: TE Bilişim