Gamze Elmas

Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker Ankara'da düzenlenen Beşiktaşlılar gecesine katıldı.
İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu'nun Ankara Atlıspor Kulübü'nde düzenlediği organizasyon, sıcak bir ortamda geçerken, Başkan Fikret Orman, Beşiktaşlı milletvekilleriyle tek tek ilgilendi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Orman ayrıca, davete katılan milletvekillerine çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Geceye Beşiktaşlılığı ile bilinen Bahattin Şeker'in yanı sıra; TBMM İdari Amiri ve Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, İçişleri eski bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Devlet eski bakanı ve İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu, Van Milletvekili Mustafa Bilici, Hatay Milletvekili Ali Edipoğlu, Ankara Milletvekili Levent Gök, Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Erzurum Milletvekili Selçuk Özdağ, Isparta Milletvekili Haydar Öner, ve Adana Milletvekili Necdet Ünüvar katıldı.
Davette bir konuşma gerçekleştiren Başkan Fikret Orman şunları söyledi:
“Beşiktaş'a gönül vermiş çok değerli milletvekili dostlarımız, sizleri şahsım, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve camiam adına saygıyla selamlıyorum. Bu güzel geceye vesile olduğu için İhsan Barutçu abimize çok teşekkür ediyorum. Bu etkinlikleri geleneksel hale getirmek istiyoruz. Halkın takımı Beşiktaş, halkın temsilcileriyle daha yakın ilişkiler içinde olmalı. Beşiktaş, herkesin kulübüdür. Dünyanın dört bir yanında sevenlerinin olduğu çok büyük bir camiadır. Irak Spor Bakanı ziyaretimize geldiğinde Kerkük'te Beşiktaş'a gönül vermiş birçok insanın olduğunu söyledi ve Beşiktaş'ı oraya getirmemizİ istemişti. Azerbaycan ve Ermenistan'dan da davetler aldık. Beşiktaş sevgisinin partiyle siyasetle alakası yoktur. Her yerde yerli yabancı birçok taraftarımızla karşılaşıyorum. Camia olarak tüm renkleri toplayan bir mozaiğiz.
Bu mozaiğe değer veriyorum ve büyütmeye çalışıyorum. Bir süredir camia olarak birlikteliğe ara vermiştik. Camiayı bir araya getirmeye çalışıyorum. Mecliste Beşiktaşlı olsun olmasın birçok dostumuz var. Milletvekili dostlarımızla ilişkilerimizi çoğaltmanın kulübümüz adına olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Beşiktaş üzerinde yapılan 'Kulüp iflas etti, battı' polemiklerine son verdik. Son 6 ayda 150 milyon doların üzerinde sponsorluk anlaşması imzaladık. Önümüzdeki günlerde imzalayacağımız yeni anlaşmalarla bu rakamı 200 milyon doların üstüne çıkaracağız. Beşiktaş, Osmanlı İmparatorluğu'ndan bize kalan ve bugün Türkiye ve dünyanın en önemli markalarından biri haline gelmiş bir kulüptür. Beşiktaş, artık önüne daha ciddi bakıyor. Vodafone Arena Stadı'nın inşaat ruhsatını aldık. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanın da katılımlarıyla temel atma törenini yapmak istiyoruz. Stadımızın arazisi girilebilecek tüm heyet ve kurullara girmeyi gerektiren bir nokta ve önemde. Bir yıl içinde sayın Başbakanımızın da desteği ve ilgisiyle gerekli prosedürleri tamamladık. Önümüzdeki haftadan itibaren stadın beton atma işlemlerine geçeceğiz. Futbol Takımımız, son haftalarda bizleri üzse de şampiyonluğa olan inancımızı yitirmedik. Yeni bir takım ve teknik ekibe sahibiz. Her maçımızı deplasmanda oynadığımız gibi bir de seyircisiz oynuyoruz. Her olumsuzluğu yaşıyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen ilk günkü gibi şampiyonluğa inanıyorum. Burada bulunan tüm Beşiktaşlı dostlarımıza katılımları için teşekkürlerimi sunuyorum.”
Editör: TE Bilişim