Şeyh Edebali Üniversitesi, 13-15 Mart 2013 tarihlerinde düzenlencek olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Bilek Güreşi şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu 2013 Üniversiteler Bilek Güreşi Şampiyonasına Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ikinci kez ev sahipliği yapacak.
Şeyh Edebali Üniversitesi’nin 2011 yılında da ev sahipliği yaptığı şampiyonaya 37 Üniversiteden 200 sporcu katılırken, bölge ve üniversitenin tanıtımına büyük katkı sağlamıştı. Bu yıl  düzenlenen şampiyonaya aralarında Ankara Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Polis Akademisi ve Haliç Üniversitesi'nin de yeraldığı 49 Üniversiteden 400'e yakın sporcu, idareci ve antrenörün katılması bekleniyor. 
Üniversite yetkilileri, şampiyonayla ilgili olarak, “13-15 Mart 2013 tarihleri  arasında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Merkez Kampus Spor Salonu’nda gerçekleşecek şampiyonaya katılacak sporcu ve idarecilere Bilecik halkının ve esnafının  en iyi şekilde ev sahipliği yapacağımızı inancı ile tüm sporculara  başarılar dileriz” dedi.
Editör: TE Bilişim