2011 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi'nde dereceye giren kişi ve kurumlar ödüllerini aldı.

         Rekortmenler ödüllendirildi

          Cafer Elmas

         2011 yılı gelir ve kurumlar vergi rekortmenleri Kar Yemek Salonu'nda  düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

         Gerçek Usulde Gelir Vergisi birincisi Turgut Özen ile Kurumlar Vergisi birincisi Bilecik Gökyar Mermer İnşaat Turizm Nakliyat Ltd. Şti. Müdürü Atilla Keleş'e ödülünü, Vali Halil İbrahim Akpınar verdi.

         Kurumlar Vergisi'nde ikinci olan Osmaneli İpek İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile gelir vergisi ikincisi Adnan Duman adına Hüseyin Duman'ın ödülünü, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı verirken, kurumlar vergisi üçüncüsü Turgut Özen adına Özercan Özen'in ve gerçek usulde gelir vergisi üçüncüsü Nezihe Özen adına Yeminli Mali mMüşavir Münir Şahin'in ödülünü Vali Yardımcısı Süleyman Deniz takdim etti.

         Kurumlar Vergisi dördüncüsü Tarbes Tarım Ürünleri ve Besicilik A.Ş.'nin ve gelir vergisi dördüncüsü avukat Ahmet Mete'nin ödülünü, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, kurumlar vergisi beşincisi Centay Maden Nakliye, İnşaat, Hayvancılık Sanayi ve Tic. Ltd. Şti'nin ve  gerçek usulde gelir vergisi beşincisi Mehmet Arslan'ın ödülünü de İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu verdi.

         Programda ayrıca, Maliye Bakanlığı'nın belirlediği ve Bilecik Defterdarlığı'nca ''Vergi Haftası'' etkinlikleri kapsamında lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan Bilecik Kız Teknik ve Meslek Lisesi 10'uncu sınıfı öğrencisi Rabia Aka'nın ödülünü Bilecik Defterdarı Mehmet Koray Alper verdi.

         Renkli sahnelerin yaşandığı ödül töreni ikram edilen yemek ile son bulurken, bürokrat, siyaset ve sanayici erkanı biraraya gelmiş oldu.

    

 

 


Editör: TE Bilişim