Hasan Güner

Bu bağlamda daha önce de geziler düzenleyen Bilecik Anaokulu öğrencileri, bu kez Mor Mavi Eğitim Danışmanlık Bürosu’nu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan, Mor Mavi Eğitim Danışmanlık Bürosu Sahibi ve aynı zamanda Bilecik Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı olan Aliye Ayaz, “Bu etkinliği tanışma amacıyla yaptık. Çocuklara mesleklere dair oyuncaklar eşliğinde ne olmak istedikleri sorulacak. Okul dışında farklı bir yerde kendilerine özgüven sağlamak istedik. İnşallah başarılı olur. Şu an ilkokula hazırlık sınıfı oldukları için anaokulu dışında bir eğitim öğretim kurulu da görmelerini istedik. Boyama kitaplarımız var, boyama etkinliğimiz yapılacak ve pasta ikramımız olacak.” dedi.
Kurum olarak ilkokuldan liseye kadar tüm öğrencilere hitap ettiklerini söyleyen Ayaz, “Özel ders ve soru çözüm etkinlikleri alanında faaliyetlerimiz var. Çocukların ilgi alanlarına göre yönlendirme, TEOG ve üniversiteye hazırlık çalışmaları yapıyoruz. Amacımız çocuğun yeteneklerine göre çocuğu ilgi duyduğu alanda desteklemek. Faaliyetlerimizi 2 yıldır devam ettiriyoruz, üçüncü yılımızdayız.” ifadelerini kullandı.
Bilecik Anaokulu Müdürü Müge Üstünbaş da konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Bizleri ağırladılar, teşekkür ederiz. Aliye Hanım aynı zamanda velimiz. Bilgin yumurcaklar isimli 6 yaş sınıfımızı getirdik. Daha önce de bu şekilde projelerimiz olmuştu. Okul aile birliğimizin de katkılarıyla değişik şeyler yapmaya özen gösterdik bu yıl. Çocuklarımız da bundan çok mutlular. Geziler düzenledik, ziyaretlerimiz oldu, sokak hayvanlarını barındırma projemiz oldu, İstiklal Marşı’nı okuma etkinliği yaptılar. Çocukları mutlu etmek bizim hoşumuza gidiyor. Buraya da geldiklerine çok mutlular şu an. Diğer sınıfları da başka yerlere götürmeyi düşünüyoruz sonraki günlerde.”
Editör: TE Bilişim