MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Milletimizden başka kimseye minnet borcumuz yok. Biz kimseye biat etmedik, sadece milletimize biat ederiz" dedi.

Vural, Pazaryeri ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, halkın, 30 Mart'taki seçimlerde verecekleri oylarla sözlerini söyleyeceğini anlattı.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Vural, şöyle konuştu:

"Rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarında yaşanan hukuki süreçte, hukuk devletinin gereği olan mahkeme kararları uygulanmadı. Bir taraftan bu operasyonu yapan polisler görevden alınıyor, bir taraftan soruşturma yapan hakim ve savcılar tehdit ediliyor. Mahkeme kararları uygulanamıyor. Başbakan'ın oğlunu savcı çağırıyor, gitmiyor. Türkiye, hukuk devletidir. Bu mahkemelerde Türkiye'nin genelkurmay başkanları yargılandı. Neden kendileri kaçıyor? Çünkü artık güçlülerin hukuku haline geldi. MHP'nin sandıkta güçlenmesi, helal oylarınızın iyi yerlere gitmesi demektir. Milletimizden başka kimseye minnet borcumuz yok. Biz kimseye biat etmedik, sadece milletimize biat ederiz."

Daha sonra büronun açılışını yaparak partisinin ilçedeki adaylarını tanıtan Vural, Bilecik'e geçerek Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim