MHP milletvekili adayları Bahattin ŞEKER ve Hüseyin ŞENSOY, Söğüt'te Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ile beraber muhtarları ağırladı. Yörenin ve ülkenin gündemi ve sorunları ile ilgili fikirlerini paylaşan Bahattin ŞEKER, Hüseyin Şensoy ve Halil Aydoğdu; kahvaltılı toplantının ardından miting alanında Söğütlü hemşehrileriyle buluştu.

Bahattin ŞEKER; "Emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz diyoruz. Emekliye para veremezler, kriz olur diyorlar. Mazot 1,75 olacak diyoruz, çıldıracak gibi oluyorlar. Asgari ücret artacak diyoruz, ayağa kalkıyorlar. Emekliye verilecek para kriz oluyor, asgari ücretin artması kriz oluyor, mazotun artması kriz oluyor ama saraya harcanan trilyonlar kriz olmuyor, israf ve savurganlık kriz olmuyor, milyon dolarlık saltanat arabaları kriz olmuyor. Ayakkabı kutularındaki milyonlar kriz olmuyor, 700.000 liralık saatler kriz olmuyor, sıfırlama yapa yapa bitiremedikleri milyonlar kriz olmuor. Soruyorum sizlere, bu hak mıdır, adalet midir?

Bunlar pkk ile kolkola yürüdüler, bölücülerle koalisyon kurdular. Bunlar Barzani'yi davulla zurnayla karşıladılar, poz verdiler. Güneydoğu illerimizi bölücülerin insafına bıraktılar, orada devleti bitirdiler. Bunlar Türkmen kardeşlerimizin katledilmesine göz yumdular, binlerce mazlum müslümanın katledilmesine çanak tuttular. Soruyorum sizlere bu reva mıdır?

Şimdi MHP yükseldikçe, MHP hemşehrilerimizden ilgi gördükçe bunların kimyası bozuldu. Partimize ve şahsıma karşı saldırıya geçtiler. Fahrettin Poyraz, meydanlarda hakkımda atıp tutmaya başladı. Soruyorum sana Fahrettin bey, sen milletvekili olduktan sonra inşaatçı oldun, onca daireler yaptın, Allah daha çok versin...Ama daha önce bunlar yoktu. Siz önce mücahittiniz sonra müteahhit oldunuz, sen önce buna cevap ver. Biz rahmetli aile büyüklerimizin sağlığından beri, yıllardır ticaret yapıyoruz. Her işimiz şeffaf ve kayıt altında, helal kazancımızı alın terimizle kazanıyoruz. Bizim ticaretimize haram bulaşmamıştır. Çalışanlarımızın kazancı da helaldir, alın teridir, hakkıdır. Yaptığımız hizmetler ortada, verdiğimiz yıllık vergiler kuruş kuruş belli...Yaşar Tüzün de çıkıyormuş kürsülerde, "siyaseti bırakacağım dedi, neden bırakmadı?" diyormuş, sana soracak halimiz yok ama madem sordun söyleyeyim; iki dönem vekil oldun, senin bu memlekete bir hayrın, bir hizmetin, bir çivi çakmışlığın yok da o yüzden buradayım!" dedi. 
Editör: TE Bilişim