Cafer Elmas
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bilecik Belediye Başkan adaylığı için SMMMO Başkanı Hüseyin Şensoy'a teklif götürdüğü öğrenildi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Bilecik'te hareketlilik  başladı. Partiler aday adayları başvurularını yaparken bazı partilerde kazanabilecekleri adaylar ile görüşmeler yapıyorlar.
Yerel seçimlere iddialı girmenin hesaplarını yapan MHP'nin yetkili kurmaylarının ilimizin sevilen ve sayılan Muhasebecilerinden SMMMO Başkan ve 2004-2009 yılları arasında DYP'den Belediye Meclis üyesi olan Hüseyin Şensoy'a Belediye Başkanlığı için teklif götürdüğü öğrenildi.
Bu teklif karşısında memnuniyetini dile getirdiği öğrenilen Şensoy'un biraz düşünme zamanı isteği gelen bilgiler arasında bulunurken, Hüseyin Şensoy'un ilimizin önde gelen kanat önderleri ile görüşmeler yaptığı ve adaylığı konusunda son değerlendirmeyi yaparak teklifi kabul edip etmeyeceğinin önümüzdeki günlerde belli olacağı öne sürüldü.
Her kesim ile barışık olan, sağ kökenli bir parti mensubu olmasına karşılık soldan da oy alması beklenen Hüseyin Şensoy'un Belediye Başkanlığı adaylığı teklifini kabul etmesi durumunda MHP Milletvekili Bahattin Şeker faktörü ile birlikte iddialı olacağı belirtilirken, MHP parti tabanının da  Şensoy'a sıcak baktığı ve destek çıkacağı da gelen iddialar arasında.
Geçtiğimiz hafta sonu  MHP eski İl Başkanı şuanki Türk Ocakları Bilecik Şube Başkanı Muhasebeci Ertuğrul Açıkgöz'ün kızının düğününde MHP Milletvekili Bahattin Şeker, İl Başkanı Hüseyin Köymen, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin ve bazı parti üyelerinin yanı sıra Hüseyin Şensoy'un da bulunduğu masa gazetemiz objektiflerine yansırken bu birlikteliğin teklifin iddiaları ve gelen haberleri adeta doğrular nitelikteydi.

Editör: TE Bilişim