Bozüyük’te alkollü olduğu iddia edilen 34 yaşındaki Levent Sargın, 3 yıl önce boşandığı, 2 çocuğunun annesi olan eşi 31 yaşındaki Emine Baş'ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü.

Dün akşam saatlerinde Yediler Mahallesi 595 Sokak'ta gerçekleşen olayda Sargın’ın telefonda eski eşiyle tartıştığı daha sonra Emine Baş’ın evine gittiği öğrenildi. Alkol aldıktan sonra eski eşinin evine giden 1.7 promil alkollü olduğu belirtilen Sargın, sokakta komşularıyla oturan Baş ile burada da şiddetli bir şekilde tartıştı. Sargın tartışma esnasında yanında bulunan tabanca ile Emine Baş’a kurşun yağdırdı. Baş, kurşunların isabet ettiği çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaralanırken, birlikte oturduğu komşularından Nurten Karaağaç (54) seken kurşunlardan birinin topuğuna isabet etmesi sonucunda yaralandı.

Olay yerine çağırılan 112 ambulansıyla Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emine Baş, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Aynı hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu iyi olan Nurten Karaağaç ise tedaviye alındı.

Olay sonrası kaçan Levent Sargın kısa sürede polisler tarafından yakalandı. Sargın, sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi. Ölen Emine Baş'ın boşandığı ilk eşi Levent Sargın'dan 2, ikinci eşinden de 1 çocuğunun olduğu öğrenildi.

 

Editör: TE Bilişim