Cumhuriyet Senatosu Bilecik üyeliği yapmış merhum Av. Mehmet Erdem, merhum Bilecik Milletvekili Muzaffer Erdem ile uzun yıllar Bilecik’te Kırtasiyecilik yapan merhum Erdoğan Erdem’in kız kardeşleri Nezihe Gün vefat etti.

Aynı zamanda CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Hemşehrimiz, Prof.Dr. Lale Erdem Karabıyık’ın da halası olan 82 yaşındaki Nezihe Gün, bir süredir Bilecik Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Bursa Milletvekili Karabıyık, halasının vefatını sosyal medya üzerinden duyurdu ve “Bir süredir tedavi gören halam Nezihe Gün'ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Nur içinde yat canım halam, seni çok özleyeceğim" dedi.

Kayıboyu Camii’nde öğle namazına müteakip İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından kıldırılan cenaze namazına Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Prof.Dr. Lale Erdem Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun’un yanısıra kalabalık bir topluluk katılırken, cenazeye çok sayıda çelenk de gönderildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Lale Erdem Karabıyık’ın halası Nezihe Gün, cenaze namazının ardından Bilecik Şehir Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
 

Editör: TE Bilişim