Bozüyük’te miting ve yürüyüş gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmet, çok sayıda kişinin katıldığı büyük yürüyüşle vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştılar.     




Emniyet Müdürlüğü yanından başlayarak miting alanına kadar yürüyüş gerçekleştiren CHP Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmet, yol boyunca balkonlardan vatandaşların tezahüratı, alkışlarla desteklenirken, 1500 kişilik kalabalık yürüyüş boyunca vatandaşların, esnafın büyük sevgisi ile karşılaştı.




Gençlik Kolları’nın konfeti ve sis yağmuru eşliğinde aşırı derecede yağan yağmura rağmen coşkuyla gerçekleşen yürüyüşte CHP’liler adeta gövde gösterisi yaptılar.

Büyük bir katılım ile gerçekleşen yürüyüş sonrası miting alanına gelen Yaşar Tüzün ile Çağatay Karahmet burada seçmenlere ve vatandaşlara hitap ettiler.



Yaşar Tüzün yaptığı konuşmada, tüm ülkede olduğu gibi Bilecik’te de  iktidara yürüdüklerini belirterek, “7 Haziran’da Bilecik’te de, Türkiye’de de iktidara hazırız” dedi.

Tüzün, “Bizim sözümüz sözdür, havada kalmaz. Biz iktidara hazırız. Projelerimizle, kadrolarımızla iktidara yürüyoruz. Gelin Pazar günü oyunuzu kullanın. Oylar çalınacak diye korkmayın. Oy vermek sizden, oylarımızı korumak bizden. Hep beraber oy verelim. Hep beraber sandığı koruyalım. Hep beraber iktidara yürüyelim. Gelin Pazar günü elbirliğiyle Aldatma ve Kandırma’yı sandığa gömelim” dedi.























Editör: TE Bilişim