Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Bahattin Şeker ile Hüseyin Şensoy, Bozüyük’te gerçekleştirdikleri yürüyüşle binlerce vatandaşla biraraya gelerek, büyük bir coşku seli içerisinde miting gerçekleştirdiler. 




Önceki gün Bilecik’te gerçekleştirilen mitingde gövde gösterisi yapan MHP’liler, Bozüyük’te de çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşle binlerce vatandaşla biraraya geldiler.

Milletvekili adayları Bahattin Şeker ile Hüseyin Şensoy’a yürüyüş boyunca vatandaşlar, esnaf ve partililer yoğun bir destek ve sevgi seli gösterirken, alkışlarla, tezahüratlarla destek verdiler.




Coşkulu kalabalıkta en önde yeralan Bahattin Şeker ile Hüseyin Şensoy, yürüyüş boyunca vatandaşları selamlarken, miting alanına gelerek seçmenlere hitap ettiler.




Bahattin Şeker, yaptığı konuşmada, üç aya yakındır çalıştıklarını ve bütün adaylara başarılar dilediğini belirterek, “bu seçim memleketimiz ve Bilecik için hayırlara vesile olur. Pazartesi günü de Allah kime nasip ettiyse çıkacak ve bu memlekete hizmet etmeye devam edecek. Ben burada bütün Bilecik halkına, Bozüyüklülere, ilçelerimize, köylerimizdeki vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Ne işleri olursa olsun, hangi partiye oy vereceklerse versinler önemli değil. Ama muhakkak sandık başına gidip vatandaşlık vazifesini yapsınlar. Çünkü bu çok kutsal bir görevdir. Bilecik’te birinci parti olarak inşallah 7 Haziran akşamı 3 hilali Bilecik’e yazdırmak istiyoruz” dedi.














Editör: TE Bilişim