Cafer Elmas
Önceki gün sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Ünal’ın cenazesi, dün öğlen kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.
Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki başta BİLLAS olmak üzere bazı sanayi kuruluşlarında yönetici olarak görev yapan Mustafa Ünal, uzun zamandan bu yana da Organize Sanayi Yönetiminde koordinatör ve müdür olarak görev yapıyordu. 
Mustafa Ünal’ın ani ölümü kendisini yakından tanıyanlar arasında büyük üzüntü yarattı. Çevresinde çok sevilen bir isim olan Ünal’ı dostları son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Dün Kayı Boyu Camii’nde kılınan cenaze namazına siyasetçisinden sanayicisine, akademisyeninden bürokratına, toplumun farklı kesimlerinden çok sayıda kişi katıldı.
Cenazeye; Vali Ahmet Hamdi Nayir, Rektör Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Jandarma Komutanı J. Albay Alper Sır’ın yanı sıra Mustafa Ünal’ın çok sayıda seveni katıldı.
Mustafa Ünal’a bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken, ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun.

Editör: TE Bilişim