Geçtiğimiz günlerde Bilecik Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen Marka Değerleriyle Bilecik toplantısına katılımın az olması MHP Milletvekili Bahattin Şeker’in de dikkatini çekti.

‘Bilecik marka şehri konuşuyor, bakıyorsunuz toplantıda kimse yok’ diyen Şeker, ev sahibi olan Belediye’nin kendi parti mensuplarının dahi toplantıya katılmamasını eleştirdi.


Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde TSO’da düzenlenen Marka Değerleriyle Bilecik toplantısına katılımın az olmasını ve toplantının öğleden sonra yapılan bölümünde konuşmacıların salonda bulunan çok az kişiye hitap ettiklerini gazetemizde gündeme getirmiştik.


Bu haberimizin ardından toplantıya katılımın az olması MHP Milletvekili Bahattin Şeker’in dikkatini çekmiş olacak ki Şeker, gerçekleri ortaya serecek açıklamada bulundu.

Şeker, ‘Bilecik marka şehri konuşuyor, bakıyorsunuz toplantıda kimse yok. Ev sahibi olan Belediye’nin kendi parti mensupları dahi toplantıya katılmamışlar. Bilecikli ilgi duymuyor. Bizde o toplantıya gittik, benim bir imzam vardı 15.30’da toplantıdan ayrıldım. Bilecik marka şehri konuşuyor, bakıyorsunuz kimse yok. Söylemek istemiyorum ama Belediye Başkanı’nın kendi partisinin elemanları dahi yok. Madem marka konuşulacaksa burada bütün şehrin bunu sahiplenmesi lazım. Bilecik’in halen giriş çıkış yolları yapılmadı, orada da bir garaj problemi var. Bilecik’e gelen bir öğrenci nerede inecek, durmayan, girmeyen arabalar var. Küplü’de mi durması lazım arabaların. Seçim senesi belki bir başlangıç olabilir diye düşünüyorum” şeklindeki görüşlere yer verdi.
Editör: TE Bilişim