Bilecik Belediye Başkanlığına 2900 belediye arasından e-devlet sistemine geçen Bilecik Belediyesine ödül verildi.
e-Devlet Kapısı ve Yerel Yönetimler Toplantısı'na Belediye Başkanlığı adına Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik katıldı.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen e- Devlet Kapısı ve Yerel Yönetimler Toplantısı'nda Bilecik Belediye Başkanlığına e-devlette gösterdiği başarısına istinaden ödül verildi.
Toplantıda, ülkemizde bulunan 2900 belediyeden sadece 38'inin e-Devlet Kapısından içeri girmiş bulunduğunu ve bu sayının artırılması gerektiği konuları görüşülerek, aralarında Bilecik Belediyesi'nin de bulunduğu e-Devlet sistemine geçen ilk 38 belediyeye plaket takdim edildi.
Toplantıya katılan Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, plaketi Bilecik Belediye Başkanlığı adına aldı. Konuyla ilgili konuşan Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Belediyesi'nin bu sisteme geçen ilk 38 Belediye arasında olmasının mutluluk verici olduğunu dile getirerek, e-Devlet vasıtasıyla tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkânı sağlandığını, böylece vatandaşlarımızın bir çok işlemi internet üzerinden kolayca yapabildiğini vurguladı.
Toplantı 'da İç İşleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay konuşmalarını yaparken, program e- Devlet Kapısı'ndan giren Belediyeler için bir ödül töreni yapılmasıyla son buldu.
Editör: TE Bilişim