Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi AVCI Bozüyük’te kız istedi.

            Bilecik AK Parti Teşkilatı üyelerinden genç iş adamı Taşkın BİRGÜL  ve Bozüyük Belediyesi Personeli Semra ÇAKIR’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Bakan Nabi AVCI’ya eşlik eden isimler arasında Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK ve BİRGÜL’ün ailesi  bulundu.


            Bozüyük yeni TOKİ’lerde gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından genç çiftin söz yüzüklerini kesen Bakan AVCI; “ Böylesine hayırlı ve güzel bir günde gençlerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyorum. Allah mesut etsin, her şey gönüllerine göre olsun” dedi.



Yüzüklerin kesilmesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI ise; “ bu iki genç ve sevdiğimiz kardeşlerimizin böylesine hayırlı günlerinde bizleri yalnız bırakmayarak yoğun programına rağmen yanımızda olan Sayın Bakanımız Nabi AVCI’ya çok teşekkür ediyorum. Genç çifte mutluluklar dilerim” dedi. Yapılan ikramların ardından Bakan Nabi AVCI Eskişehir’de gerçekleştirilecek olan Bilecik’liler gecesine katılmak üzere Bozüyük’ten ayrıldı.  








Editör: TE Bilişim