Bilecik Devlet Hastanesi 112 Acil Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ali Kaya, yoğun askeri operasyonun devam ettiği Şırnak’ın Cizre ilçesine Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Sorumlusu olarak görevlendirildi.

25 Ocak’ta geçici görevine başlayan Kaya, sosyal medya aracılığıyla paylaştığı mesajında, bölgede tüm zorluklara rağmen görevlerini hakkıyla yerine getirmek için çalıştıklarını duyurdu. Kaya'nın bu mesajı paylaşmasının üzerinden 12 saat geçmişken, Cizre’de bir askerimizin şehit olduğu haberi ise yüreklere bir kez daha ateş düşürdü. Dr. Ali Kaya’nın #Allahvargamyok hashtag’iyle paylaştığı mesaj şöyle:

“Şırnak Cizre’de Koordinasyon sorumluluğunu devraldık. Hz Allah’ın(cc) izniyle alnımızın akıyla bu görevi ifa edeceğiz. “Cizre’de vatandaşlara ambulans gönderilmiyor” diyen haydutlara bir sözüm var. Burada biz her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Hain pkk nın kurduğu barikatlar ve hendeklerden dolayı gecikiyoruz. Ayrıca vatandaşımızın yardımına giden 2 ambulansımıza dün roketle saldırdınız. Ancak Hz. Allah(cc) bizden taraf ki roket iki ambulansın arasından geçti.”

Yarın Gazetesi olarak Dr. Ali Kaya’yla birlikte tüm mesai arkadaşlarına, bölgede görev yapan tüm memurlarımıza ve kahraman askerlerimize Allah’tan kolaylıklar diler, tüm Bilecik halkının dualarının yanlarında olduğunu bilmelerini isteriz.



Editör: TE Bilişim